Uudised

Maitsev Eesti Galaõhtusöök

Festivali Maitsev Eesti galaõhtusöök toimub Tallinna Kultuurikatlas Black box saalis
16. novembril algusega kell 19.00.

Ees on ootamas viiekäiguline pidulik õhtusöök. Road valmivad Eesti Peakokkade Ühenduse parimate kokkade käe all, põimides kokku Tartumaa maitsed ning roogasid saatvad joogid sobitab kõrvale Parimad Eesti Joogid korraldaja Kristjan Markii ja Aasta Sommeljee 2025 Aleksei Pogrebnoi

Menüü:
Tervitus | Hugo Komp NOORKOKK 2024
Kartuli-hapukapsa kook, rebitud liha, pohlazelee ja mädarõikakreemiga/
Suitsulatika trühvel/ Röstitud porgandivarras, metspähkli ja Viinamärdi talu trühvlijuustuga/ Krõbe Belgia vahvel, peedihummuse ja marineeritud peediga

Leib | Hellin | Leho Mets
Peenleib fermenteeritud ürgteraviljadega (üheteraline nisu, kaheteraline nisu, spelta)/ Täistera sepik fermentiseeritud odraga/ Ciabatta fermenteeritud hirsi ja durum juuretisega

Nordic Catering | Jevgeni Sevtšuk
Kallaste kaluri Unagi haugifile/ haugimari/ punane redis/ Saare smetana/ suitsu peedi leem

Toidupiirkond | Karl Pajussaar
Tartumaise juurselleri-metspähkli “RISOTO”
Viinamärdi talu trühvli pecorello/ Tartumaa Antonovka salat/ Luxveg jänesekapsad

PEAROOG | Jevgeni Kolikov AASTAKOKK 2025
Järveotsa vutt/ vutisüdameraguu raviool/ karamelliseeritud metsaseened/
tomat/ vuti ja seente demi glaze

Magus | Kertu Lukas/ Suhkruingel & Helena Vallimäe/ Wicca
Vürtsikas astelpaju vahukomm /astelpaju-tüümiani maius
Šokolaadi-astelpajukook /Helena

Astelpaju, leeder, vaarikas /Astelpaju, ploom, kaneel /
Astelpaju, metspähkel, šokolaad /Kertu

Meierei | Andre juustufarm
Andre Crafter´s Juniper/ Andre Grand/ Andre Prima Old

Kogu õhtut saadab Haage vesi

Piletiinfo