Osalejale

Festival toob ühte kohta kokku hea söögi ja joogi armastajad, restoranide-baaride esindajaid, edasimüüjaid ning gurmaane erinevatest huvigruppidest ning annab seega võimaluse tutvustada oma tooteid ja brände, suurendada turuosa, leida ärikontakte ja uusi kliente.

Messi põhiala eksponentideks saavad olema kodumaised söökide ja jookide ning gurmeetoodete valmistajad. Samuti toimuvad messi raames seminarid ja/või koolitused. Lisaks toimub Parimad Eesti Joogid tulemuste avalikustamine ning neid põnevad jooke saab festivalil ka degusteerida. Festival Maitsev Eesti on pühendunud kodumaiste maitsete  tutvustamisele ning nende tuntuse suurendamisele.

Osalemine

Festival Maitsev Eesti pakub:

  • Enam kui 9000 m2 näitusepinda
  • Söögid ja joogid ning nendega seotud kaubad (gurmeetooted, toidud, klaasid jne)
  • Kontaktid Eesti söögi- ja toiduspetsialistide ning huvilistega
  • Külastajad Eestist ja lähiriikidest
  • Meedia tähelepanu
  • Meistriklasside korraldamise võimalus, mis on suunatud nii proffidele või külastajatele.

Tutvu saalide ja vabade kohtadega siin:

Soovitame osaleda ka Parima Eesti Joogi valimisel.

Rohkem infot Parimad Eesti Joogid & Falstaff 2024

Ajakava

Reede, 15. november
Aasta Kokk ülesehitus kell 9.00 – 22.00

Laupäev, 16. november
Festival on avatud külastajatele 12.00 – 18.00, sissepääs võistlejatele, kohtunikele, eksponentidele alates 8.30
Joogifestivali ülesehitus 9.00 – 12.00

Pühapäev, 17. november
Festival on avatud külastajatele 12.00 – 18.00, sissepääs võistlejatele, kohtunikele, eksponentidele alates 8.30

Festivali alalt tuleb välja kolida kohe peale festivali lõppu hiljemalt kella 24.00-ks.

Hinnakiri

Hinnad on lõplikud, neile ei lisandu käibemaksu.

1 LAUD (150 x 80 cm) – 170 €/ ESA toetajale 140 €
2 LAUDA (300 x 80 cm) – 280 €/ ESA toetajale 240 €
BOKS suurusega 9 m2 – 700 €/ ESA toetajale 560 €

Laua sügavust arvestame ühe laua kohta 2 m laua eksponendi poolsest küljest. Broneerimise tingimuseks on ,et eksponent osaleb mõlemal festivali päeval, olles avatud vähemalt 12.00-18.00.

Boksi või laua hind sisaldab:

  • Tasuta käepaelad eksponentidele antakse vastavalt boksis (laua taga) reaalselt töötavate inimeste arvule, (1 laud = 2 käepaela; 2 lauda = 3 käepaela; boks 9 m² = 6 käepaela). Festivali pileteid oma oma külaliste kutsumiseks saab eksponent soodushinnaga juurde osta.
  • Tasuta pokaalid antakse vastavalt boksis (laua taga) reaalselt töötavate inimeste arvule. Pokaalid tuleb peale messi tagastada.

NB! Kõigil osalejatel peavad kaasas olema:

  • jäänõud (kui on vajalik), jää on korraldajate poolt.
  • nõud jookide jääkide väljavalamiseks (spituunid). Tühjendamisel abistavad korraldajad.
  • puhta vee kannud, et külastajad saaksid omi klaase vajadusel loputada. See vesi pole mõeldud külastajatele joogiks pakkumiseks. Kannude veega varustamisel abistavad korraldajad.

Korraldajad

Eesti Peakokkade Ühing asutati 28. detsembril 2000 aastal.Ühingu missiooniks on toidukultuuri ja kohaliku tooraine arendamine ning propageerimine Eestis ja kõrgel tasemel Eesti köögi tutvustamine ja esitlemine üle maailma. Ühendusse kuulub 141 peakokka ja kokka Eesti parimatest restoranidest. Alates 2018 kevadest on EPÜ ka WORLDCHEFS ametlik liige.

Eesti Sommeljeede Assotsiatsioon (ESA) on 2000. aastal loodud jookide valiku, serveerimise ja tutvustamisega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev mittetulunduslik organisatsioon. ESA on alates 2002. aastast Association de la Sommellerie Internationale (A.S.I.) liige. ESA missiooniks on tõsta alkohoolsete ning mittealkohoolsete jookide tundmise ja serveerimise taset ning edendada joogikultuuri.