20 okt. Seminar „Teekond MICHELINi tärnideni Ingo Hettig jagab seminaril teadmisi MICHELINi tärnide saavutamisest, rahvusvahelistest standarditest ja Eesti restoranide arenguvõimal... Loe edasi
16 okt. Rahvaliiga õllede pimedegusteerimises 2025 Rahvaliiga õllede pimedegusteerimises, mille tulemusena selgub Eesti Parim Õlledegusteerija 2025. Laupäeval, 15. novembril saavad festi... Loe edasi
16 okt. Baltic-Nordic Weihenstephaner Beer Champion 2025 võistlus Kõikse paremad ja tõsisemad õllesõbrad meilt ja kaugemalt kogunevad 15. novembril Kultuurikatlas festivalil Maitsev Eesti, et selgitada... Loe edasi
13 okt. Wine + Dessert Pairing Contest 2025 Esmakordselt Eestis toimuv Wine + Dessert Pairing Contest kutsub parimaid kokkasid, kondiitreid ja sommeljeesid oma oskusi näitama 16.... Loe edasi
09 sept. Tule festivalile Maitsev Eesti oma tooteid pakkuma Festival Maitsev Eesti on Eesti toidukultuuri aasta tippsündmus Eestis ning toob kaheks päevaks kokku Tallinna Kultuurikatlasse ehedad ... Loe edasi
09 sept. 2025. Aasta Kokk ja Aasta Noorkokk võistlusele registreerimine on avatud Aasta Noorkokk 2025 võistlus toimub 15. novembril Kultuurikatlas festivali Maitsev Eesti raames Aasta Noorkokk 2025 tiitlile lähevad võ... Loe edasi
02 sept. Parimad Eesti Joogid 2025 konkursile registreerimine on avatud Konkurss „Parimad Eesti Joogid“ toimub taas sellel aastal ja osalema on oodatud kõik Eestis ja Eestiga seonduvad joogid. Tooted ei pea ... Loe edasi
16 dets. Aasta Kokk 2024 on Jevgeni Kolikov 17. novembril selgus festivali Maitsev Eesti raames Aasta Kokk 2024 võitja, kes kannab uhkusega järjepidevuse numbrit 30nes ehk Jevgeni... Loe edasi
16 dets. Eesti Parim Kokteil 2024 valmistas Karina Tamm 17. novembril toimus Kultuurikatlas festivali Maitsev Eesti raames kokteilivõistlus Parim Eesti Kokteil. Võistluse eesmärgiks oli va... Loe edasi
16 dets. Pizza Tophy Estonia 2024 võitja on Matteo Trestini Esimene pitsavõistlus tähistas olulist verstaposti kaasaegse Eesti kokakultuuri arengus. Võistlus pakkus pizzaiolodele (pizzameister) v... Loe edasi